SporttiTatska siirtotatuointi omaksi iloksi, varainkeruuseen tai sponsorituotteeksi.

Lisätietoa ja ohjeita

Tarratatuointi, siirtotatuointi, leikkitatuointi, feikkitatuointi, purkkatatuointi, väliaikaistatuointi, urheilutatuointi. Monta nimeä kuvaa kaikille tuttua, veden avulla iholle siirrettävää väliaikaista siirtokuvaa eli siirtotatuointia.

SporttiTatska on suomalainen tuotemerkki, jonka takaa löytyy yli kuuden vuoden kokemus siirtotatuoinneista. SporttiTatska sopii moneen käyttöön; omaksi iloksi, varainkeruuseen tai sponsorituotteeksi. Voit tilata SporttiTatskoja omalla kuva-aiheellasi (OmaTatska), valita valmiista designeistamme (VarainkeruuTatska) tai yksittäisiä siirtotatuointeja (SponsoriTatska).

Mikä on sporttitatska?

Mikä on sporttitatska?

SporttiTatska on laadukas, kestävä ja myrkytön siirtotatuointi. Se on helppo kiinnittää missä vain – tarvitset vain vettä. Siirtotatuointi pysyy iholla paikasta riippuen muutamasta päivästä jopa pariin viikkoon ja halutessa sen saa helposti pois.

Sporttitatska on:

 • turvallinen ja myrkytön – tarratatuointien valmistuksessa käytetyt väriaineet ovat Yhdysvaltain lääkintähallituksen (FDA) hyväksymiä
 • kestävä – tarratatuointi kestää saunaa, suihkua ja uimista ja pysyy iholla todistetusti jopa 12 erää ammattilaisnyrkkeilyottelussa.
 • helppo asentaa ja poistaa - tarvitset vain vettä. Asennusohjeet mukana pakkauksessa tai siirtotatuoinnin kääntöpuolella.


Miten SporttiTatska asennetaan?

Ihon tulee olla puhdas, kuiva ja rasvaton sekä mielellään karvaton. Parhaiten siirtotatuointi pysyy ihoalueella, joka ei hikoile tai rasvoitu helposti eikä ole esim. vaatteiden jatkuvassa hankauksessa. Jos haluat varjella tatuointiasi, vältä iholla voiteita ja öljyjä ja ole hellä tatuoinnille saunan ja suihkun jälkeen sen ollessa vielä kostea.

 • Poista suojamuovi (1)
 • Aseta kuvapuoli ihoa vasten (2)
 • Kostuta tatuointi esim. märällä pyyhkeellä ja paina sitä noin 30 sekuntia (2)
 • Poista suojapaperi varovasti iholta (2)
 • Kastele tatuointia hieman ja hiero varovasti sormenpäällä -> tatuointi asettuu paremmin iholle (3)
 • Anna tatuoinnin kuivua rauhassa (4)
asennusohje

 

Siirtotatuointia ei suositella alle 3-vuotiaille, herkälle iholle, lähelle silmiä tai teippiallergisille.


Miksi siirtotatuointi ei pysy ihollani?

Kun asensit tatuoinnin, ihollasi on saattanut olla öljyä tai rasvaa, esim. aurinkovoidetta. Ne heikentävät tatuoinnin kiinnittymistä. Iho ei myöskään saisi olla märkä, joten varo, ettei vettä pääse asennettaessa tatuointipaperin ja ihon väliin. Myöskään kovin karvaiseen ihoon siirtotatuointi ei kiinnity kunnolla.


Miten siirtotatuoinnin saa pois?

Tatuointi kuluu hiljalleen pois, mutta jos haluat siitä nopeasti eroon, toimi seuraavasti:

  • Hiero tatuointiin rasvaa, öljyä tai alkoholia.
  • Anna aineen vaikuttaa puolisen minuuttia ja pese se pois.
  • Hankaa nihkeä tatuointi iholta pois sormilla tai esim. froteepyyhkeellä.

Referenssit

Referenssit

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusaika

OmaTatska – toimitusaika on noin kaksi viikkoa.
VarainkeruuTatska – toimitusaika on noin kaksi viikkoa.
SponsoriTatska, yksittäinen – 3-5 työpäivää
SponsoriTatska, suuremmat erät – tilaus ja toimitus InstantTattoon kautta. Lue lisää täältä.


Toimituskulut

Toimitus kotimaassa on ilmainen.


Maksaminen

OmaTatska – laskulla, maksuaika 14 pv
VarainkeruuTatska – laskulla, maksuaika 30 pv
SponsoriTatska – laskulla, maksuaika 14 pv


Palautusoikeus

OmaTatska – oman kuva-aiheen mukaan valmistetuilla siirtotatuoinnella ei ole palautusoikeutta.
VarainkeruuTatska – myymättä jääneille, avammattomille tuotteille on 30 päivän palautusoikeus. Palauttaessanne veloitamme 0.15 € lisää / myyty tuote.
SponsoriTatska – omalla tekstillä tai oman kuva-aiheen mukaan valmistetuilla siirtotatuoinnella ei ole palautusoikeutta.

Yritys

Yritys

InstantTattoo Oy – luotettavaa toimintaa vuodesta 2008.

InstantTattoo Oy on suomalainen yritys, jolla on laaja kokemus siirtotatuoinneista sekä kuluttaja- että yrityspuolella. Kaikki tatuointimallimme ovat omia designeja ja suunniteltu toimimaan iholla. Toimitamme siirtotatuointeja myös asiakkaan omilla kuva-aiheilla ja tarvittaessa annamme suunnitteluapua.

InstantTattoo.com

InstantTattoo.com myy yrityksille isompia eriä siirtotatuointeja markkinointikäyttöön, joko asiakkaan omalla aiheella tai valmiista Original InstantTattoo -mallistosta. Tatuoinnit toimitetaan asiakkaan toiveen mukaan pakattuina tai pakkaamattomina. Pakkaus voidaan räätälöidä asiakkaan yritys- tai kampanjailmeen mukaiseksi ja pakkaukseen on mahdollista lisätä pieni esite tai kuponki.

Tatska.fi

Tatska.fi on siirtotatuointien verkkokauppa kuluttajille. Tatska.fi:stä löydät turvalliset ja laadukkaat Original InstantTattoo -siirtotatuoinnit.

SporttiTatska

SporttiTatska on InstantTattoo Oy:n tuotemerkki. SporttiTatska tarjoaa uudenlaisen välineen joukkueiden, seurojen ja yhdistysten varainkeruuseen, sponsorinäkyvyyteen sekä kannatustoimintaan.