Siirtotatuointi omasta kuvasta - hauska keino esiintuoda yhteenkuuluvuutta!

OmaTatska

OmaTatska on hauska keino tuoda esiin sitoutumista ja yhteenkuuluvuutta. Siiirtotatuointi omasta kuvasta sopii esim. joukkueen jäsenille ja kannattajille. OmaTaskalla erotutaan ja joukkoudutaan erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Kuva-aihe voi olla logo tai teksti – mikä tahansa yhdistävä tekijä.

SporttiTatska on laadukas, kestävä ja myrkytön siirtotatuointi. Se on helppo kiinnittää missä vain – tarvitset vain vettä. Siirtotatuointi pysyy iholla paikasta riippuen muutamasta päivästä jopa pariin viikkoon ja halutessa sen saa helposti pois. Lue lisää SporttiTatskasta täältä.

Tatuointi vai tarra? – Sinä päätät

Siirtotatuointi omasta kuvasta voi parhaimmillaan näyttää hyvin aidolta tatuoinnilta. Tarkat, ohuet linjat tarttuvat hyvin ihoon ja kuvassa valkoisen värin voi jättää tatuoinnissa painamatta – eli iho jää niiltä kohdin näkyviin. Suuria, yhtenäisiä väripintoja kannattaa vältää. Toisaalta, jos tatuointimaisuutta ei kaivata tai edes haluta, siirtotatuoinnista saa myös tarran näköisen. Ja lähes mikä kuva tahansa on muutettavissa siirtotatuoinniksi – tarvittaessa autamme muokkaamaan olemassa olevan kuvasi painokuntoon.

Onko sinulla idea, mutta ei kuvaa? Tarvittaessa saat meiltä myös suunnittelupalvelun. Ota yhteyttä myynti@sporttitatska.fi

Pakattuna tai pakkaamattomana

OmaTatska toimitetaan toiveidesi mukaan pakkaamattomana tai pakattuna SporttiTatska-pakkaukseen (2 kpl / pakkaus). Pakkauksessa on siirtotatuoinnin asennusohjeet. Suosittelemme pakkausta, mikäli tatuointia kuljetetaan, jaetaan tai myydään eteenpäin, jotta se säilyy hyvänä ja puhtaana. Pakkaamattomat siirtotatuoinnit soveltuvat ”valvottuun” käyttöön, jossa ne esim. jaetaan aina ennen iholle laittamista turnauksissa tms.

Määrät ja koko

Pakkaamattomien OmaTatskojen minimitilausmäärä on 500 kpl ja pakattujen 100 kpl (= 100 kpl pakkauksia, joissa 2 tatuointia kussakin). OmaTatskan koko on max 5,70 cm x 7,00 cm. Toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Toimitus kotimaassa on ilmainen.

HINNAT (sis. alv 24 %)

Pakattuna

Pakattuna SporttiTatska-pakkaukseen, sis. kaksi tatuointiarkkia / pakkaus. Minimitilausmäärä 100 pakkausta (200 tatuointiarkkia)

  • 100 pakkausta (200 tatskaa) 525,00 €
  • 250 pakkausta (500 tatskaa) 760,00 €
  • 500 pakkausta (1.000 tatskaa) 990,00 €
  • 1.500 pakkausta (3.000 tatskaa) 1690,00 €
  • 2.500 pakkausta (5.000 tatskaa) 2250,00 €

Muut määrät: pyydä tarjous!
Toimitus kotimaassa ilmainen!

Pakkaamattomana

OmaTatska -siirtotatuoinnit toimitetaan 100 kpl nipuissa. Minimitilausmäärä 500 kpl.

  • 500 kpl 649,00 €
  • 1.000 kpl 795,00 €
  • 3.000 kpl 1595,00 €
  • 5.000 kpl 1995,00 €

Muut määrät: pyydä tarjous!
Toimitus kotimaassa ilmainen!

Ohjeet aineiston tekoon

Tatuointiarkin koko on 6,3×7,6 cm. Tatuointikuva sijoitetaan arkin keskelle ja sen maksimikoko on 5,7×7,0 cm.  Aineisto voidaan toimittaa PDF:nä, JPG:nä tai TIF:nä. Jos aineisto on kuvatiedosto, sen resoluution tulee olla 300dpi. Aineiston voit toimittaa alla olevalla tilauslomakkeella tai osoitteeseen tuotanto@sporttitatska.fi (max 5MB). Mikäli saat tiedoston tai suunnittelun kanssa harmaita hiuksia, ole meihin yhteydessä – autamme mielellämme: 0500 871 613 / Mikko. Lataa ohje PDF:nä tästä »

 

Tilaa tästä

Tilaus / Tarjouspyyntö

Voit tilata tällä lomakkeella kaikkia eri SporttiTatska-tyyppejä samalla kertaa. Valitse ensin, haluatko tilata OmaTatskoja, VarainkeruuTatskoja vai yksittäisiä SponsoriTatskoja ja täytä esiin ilmestyvät kentät. Sen jälkeen voit lisätä tilaukseesi tatskoja myös muista osioista. Lopuksi täytä yhteystietosi ja lähetä tilaus.

Vahvistamme tilauksesi viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Tilauksesi lähtee tuotantoon vasta kuitattuasi vahvistusviestimme. Tilaus maksetaan laskulla, jonka lähetämme tatuointien toimituksen yhteydessä. Huom! Vastuuhenkilön (tilauksen tekijä) tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen tai haluat tehdä tilauksen mieluummin sähköpostilla tai puhelimitse, ota yhteyttä meihin: myynti@sporttitatska.fi tai 0500 871 613.

1. Valitse tilattavan SporttiTatskan / -Tatskojen tyyppi:

Omatatska

Valitse pakkaustapa

Valitse määrä

Muu määrä

Lisätietoja / toiveita aineistoon liittyen

Liitä aineisto (Max 3MB)

Varainkeruutatska

Tuote 01: Määrä, kpl

Tuote 02: Määrä, kpl

Tuote 03: Määrä, kpl

Tuote 04: Määrä, kpl

Tuote 05: Määrä, kpl

Tuote 06: Määrä, kpl

Tuote 07: Määrä, kpl

Tuote 08: Määrä, kpl

Tuote 09: Määrä, kpl

Tuote 10: Määrä, kpl

Lisätietoja / toiveita varainkeruutatskaan liittyen

Sponsoritatska

Kirjoita tähän haluamasi kirjaimet

Lisätietoja / toiveita sponsoritatskaan liittyen


2. Täytä yhteys- ja laskutustiedot

Seura / Yritys / Yhdistys*

Tilaajan / vastuuhenkilön etunimi*

Sosiaaliturvatunnus*

Sähköposti*

Y-tunnus / Yhdistystunnus

Sukunimi*

Puhelinnumero*


Toimitusosoite

Katuosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Lisätietoja / toiveita toimitukseen tai laskutukseen liittyen

Laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite)

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka


 Haluan liittyä SporttiTatskan postituslistalle
 Lähettäkää minulle SporttiTatskan ilmainen näytepakkaus