SponsoriTatska -siirtotatuoinnilla pääset näyttävästi iholle!

Sponsoritatska

SponsoriTatska -siirtotatuoinilla pääset näyttävästi iholle. SporttiTatska tarjoaa kaksi toimivaa vaihtoehtoa siirtotatuointien käyttöön yhteistyönäkyvyydessä:

  • räätälöidyt SporttiTatskat yhteistyökumppanin omalla kuvalla ja ilmeellä jaettavaksi
  • yksittäiset siirtotatuoinnit esim. nyrkkeilijöiden tai promohenkilöiden iholle. SporttiTatskan kestävyys on testattu ääriolosuhteissa – 12 erää ammattilaisnyrkkeilyottelussa!

SporttiTatska on laadukas, kestävä ja myrkytön siirtotatuointi. Se on helppo kiinnittää missä vain – tarvitset vain vettä. Siirtotatuointi pysyy iholla paikasta riippuen muutamasta päivästä jopa pariin viikkoon ja halutessa sen saa helposti pois. Lue lisää SporttiTatskasta täältä.

Yksittäiset siirtotatuoinnit

Yksittäinen siirtokuva suoraan ”mainostilaan” eli urheilijan, mallin tms. henkilön iholle. Siirtotatuointi toimii loistavasti tilanteessa, jossa muuta mainospaikkaa, esim. urheilijan vaatetta, ei ole mahdollista käyttää näkyvällä paikalla. Tatuointimaisen mainoksen huomioarvo on taattu ja se erottuu hyvin tavanomaisemmista mainospaikoista. Yksittäiset siirtotatuoinnit on mahdollista toteuttaa mustavalkoisina (valkoinen = iho) ja yksinkertaisella aiheella, esim. teksti, symboli ja/tai siluettikuva.

Lähetämme sinulle pdf-vedoksen tatuoinnistasi 1:1-koossa ennen lopullisen tatskan valmistamista. Voit tulostaa pdf:n A4-tulostimellasi ja tarkistaa, että tekstin koko on oikea. Yksitäisen merkin (kirjain, symboli tms.) maksimikoko on 5,50 x 5,50 cm. Toimitusaika on 3-5 työpäivää kirjainten määrästä riippuen. Toimitus kotimaassa ilmainen. Hinnasto ja tilauslomake sivun alaosassa.

Suuremmat erät

Käsillä hyvä sponsoriyhteistyö, mutta tehokas keino hyödyntää näkyvyys puuttuu? Räätälöidyllä SponsoriTatska -siirtotatuoinnilla huomioarvo on taattu. SponsoriTatska on loistava vaihtoehto, jos on tilaisuus jakaa jotakin, mutta pelkkä esite ei herätä haluttua kiinnostusta. Pieni ja kevyt siirtotatuointi on helppo jakaa erilaissa tilaisuuksissa, turnauksissa, messuilla, postitse tai kassalla. Siirtotatuointi tavoittaa lapsiperheet, nuoret ja hauskalla tavalla myös aikuiset. Tatuoinnilla voi myös lahjoa, palkita tai rakentaa heimolaisuutta.

HELPPO JAKAA

Pieni siirtokuva on näppärä jakaa erilaisissa tapahtumissa suurellekin ihmismäärälle. Pakkaus suojaa kuvaa ja asennusohjeet löytyvät kuvan kääntöpuolelta. Järjestämällä paikan päällä siirtotatuoinnin laiton suoraan iholle, saa varmasti aikaiseksi säpinää ja jättää muistijäljen. Kokonsa vuoksi siirtotatuointi on myös helppo jakaa esim. lehden tai esitteen mukana, joihin sen voi esim. nitoa kiinni.

TATUOINTIKUVA JA PAKKAUS

Tatuointikuva voi olla mitä tahansa yritykseen tai kampanjaan liittyvää: yrityksen logo  tai räätälöity tatuointimainen kuva siihen liittyen tms. Tekstin ja kuvan yhdistelmä on vahva viesti. Tatuointi voidaan pakata ilmeen mukaisiin pakkauksiin, jolloin ne kuljettavat hauskasti sanomaasi jo ennen iholle laittamista. Ja iholla tarina jatkuu ja näkyvyys kasvaa. Aktivoi ja palkitse: pakkauksiin voidaan tatuointien lisäksi liittää myös muuta markkinointimateriaalia kuten pieni esite, kilpailu- tai etukuponki, pääsylippu, kutsu tms.

SponsoriTatskat voidaan toimittaa myös ilman pakkausta, irtonaisina 100 kpl nipuissa. Tai jos teillä ei ole omaa kuva-aihetta, voi tatuoinnin valita valmiista mallistosta (SporttiTatska-mallisto täällä ja InstantTattoo-mallisto täällä) ja pakkaus toteutetaan yrityksen/kampanjan ilmeen mukaan.

Räätälöidyt SponsoriTatskat myydään InstantTattoon kautta. Lisätietoa, hinnat ja yhteystiedot löydät täältä.

Hinnat (sis. alv 24%)

Sponsoritatska / yksittäinen siirtotatuointi

  • KIRJAINTEN MÄÄRÄ HINTA
  • 1-5 kirjainta 69,00 €
  • 6-10 kirjainta 89,00 €
  • 11-16 kirjainta 109,00 €
  • 17-20 kirjainta 119,00 €

Suuremmat määrät ja useamman kokonaisuuden hinta: pyydä tarjous!

Tilaa tästä

Tilaus / Tarjouspyyntö

Voit tilata tällä lomakkeella kaikkia eri SporttiTatska-tyyppejä samalla kertaa. Valitse ensin, haluatko tilata OmaTatskoja, VarainkeruuTatskoja vai yksittäisiä SponsoriTatskoja ja täytä esiin ilmestyvät kentät. Sen jälkeen voit lisätä tilaukseesi tatskoja myös muista osioista. Lopuksi täytä yhteystietosi ja lähetä tilaus.

Vahvistamme tilauksesi viimeistään seuraavan työpäivän aikana. Tilauksesi lähtee tuotantoon vasta kuitattuasi vahvistusviestimme. Tilaus maksetaan laskulla, jonka lähetämme tatuointien toimituksen yhteydessä. Huom! Vastuuhenkilön (tilauksen tekijä) tulee olla vähintään 18-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseesi liittyen tai haluat tehdä tilauksen mieluummin sähköpostilla tai puhelimitse, ota yhteyttä meihin: myynti@sporttitatska.fi tai 0500 871 613.

1. Valitse tilattavan SporttiTatskan / -Tatskojen tyyppi:

Omatatska

Valitse pakkaustapa

Valitse määrä

Muu määrä

Lisätietoja / toiveita aineistoon liittyen

Liitä aineisto (Max 3MB)

Varainkeruutatska

Tuote 01: Määrä, kpl

Tuote 02: Määrä, kpl

Tuote 03: Määrä, kpl

Tuote 04: Määrä, kpl

Tuote 05: Määrä, kpl

Tuote 06: Määrä, kpl

Tuote 07: Määrä, kpl

Tuote 08: Määrä, kpl

Tuote 09: Määrä, kpl

Tuote 10: Määrä, kpl

Lisätietoja / toiveita varainkeruutatskaan liittyen

Sponsoritatska

Kirjoita tähän haluamasi kirjaimet

Lisätietoja / toiveita sponsoritatskaan liittyen


2. Täytä yhteys- ja laskutustiedot

Seura / Yritys / Yhdistys*

Tilaajan / vastuuhenkilön etunimi*

Sosiaaliturvatunnus*

Sähköposti*

Y-tunnus / Yhdistystunnus

Sukunimi*

Puhelinnumero*


Toimitusosoite

Katuosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Lisätietoja / toiveita toimitukseen tai laskutukseen liittyen

Laskutusosoite (jos eri kuin toimitusosoite)

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka


 Haluan liittyä SporttiTatskan postituslistalle
 Lähettäkää minulle SporttiTatskan ilmainen näytepakkaus